Japán étrend 14 napos, zöld tea

értékeléseket diéta fényképes találat

A könnyű váltás hét napos diéta japán étrend, akkor képes lesz arra, hogy ellenálljon egy pár hétig. Ha a súly nem túl nagy, akkor ajánlott betartani 7 nap a diéta, egyébként viszont a tanfolyam teljes 14 napon.

Reggeli: egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, vékonyan megvajazva, egy szelet pulykamell sonka, egy fél paradicsom, endívia saláta és csírák, szendvicsként tálalva, egy csésze zöld tea. Tízórai: egy banán.

A japán diétához japán főzésnincs kapcsolatban. A hagyományos japán konyha nagy mennyiségben csökkenti a kávéfogyasztást, és üdvözli a rizs és a tenger gyümölcseit. A japán diéta a fogyás számára a napi étkezések néhány különböző módját kínálja. A kínált étrend célja az anyagcsere normalizálása és a szervezet új működési módjának újjáépítése.

Japán étrend az alapja, amelyet a hal, volt két hét, minden azt írta, hogy ez idő alatt, akkor elveszíti akár tíz kiló. Az első étrend csak 14 napos japán. A. 5 Diet "mínusz 5 kilogramm" - mínusz 4 kiló 3 nap. Étrend nyáron van 2 opciók - diéta 3 vagy 5 napig. Ültem 3, az első nap szokatlan volt, eszik, mint, nos, a második.

Diet 2013 2014

Előnyös sok karcsú és vékony japán szépség. Meg kell tartani a 14 napos teljes, hogy visszatérjen a régi formákat. Meg kell tartani a 14 napos teljes, hogy visszatérjen a régi formákat.

www.000webhost.com