Blog fogyás, hogyan kell dobni 30 kg

Napi 5x-i étkezés reggeli, hogyan lehet sokat fogyni, ebéd, uzsonna, vacsora kell az energia a szervezetednek, pláne, ha edzel is! Ezen kivul meg cukorbeteg is es tulsulyos,magas vernyomasa.Gyümölcscentrifugák tesztje. Akkor gyorsan a jelen: Ugy allitottam be magamnak hogy 1 het 1kg mivel magas vagyok es 83 kg lettem fogyni kell hat 30 kg-t le kell majd fogyak.Most 52 kg vagyok, a hasamról 20 cm, a combomról 7 cm, a karomról 4 cm tűnt el, és bár még dolgoznom kell a feszesebb idomokon, nagyon jól érzem magam a bőrömben! Újból szeretek öltözködni, megint kedvet kaptam a gardróbtuningos blogomhoz.

Ehhez a célhoz ez kell, de nem azt jelenti, hogy másnak is így kell tennie, ha 5-10 kilót le akar fogyni. Mindenki tűzze ki a SAJÁT célját, aztán a lehetőségei (anyagi, időbeli) függvényében valósítsa meg azt. Lehet 1 év alatt, de ugyanaz elérhető 3 hónap alatt is, ha a lehetőségek adottak.A rendszeresség a fogyás kulcsa, rendszert kell építened abból, amit éppen csinálsz. Én a sétát választottam, de a kulcs továbbra is a rendszeresség. Minden nap sétáltam az elmúlt 5 hónapban, kivétel nélkül. Esőben is. Ez az az agyi korlát, amit át kell ugranod, le kel győznöd és porba kell tipornod. Nyilván.Ahhoz, hogy lapos has alakulhasson ki nálad, az utolsó 5 kg fogyás mindenképpen szükséges lesz. Nem fogok hazudni, a fogyásban ez a legnagyobb kihívás.

Shop dietichkih termékek

A fogyás 2010. január 1. kezdtem pontosan 90 kg-mal. Sokáig szoptattam, de január 1-jén eldöntöttem elég volt. ,Nem bírtam tovább cipelni a 30 kg-ot magamon.Az eredmény tiszteletre méltó. Férfiszemmel azonban nem sok jót látok, nem lett semmivel sem szebb, össze van esve, ráncos az arca, a nyaka, és mindenhol ahol nem látjuk (gondolom).Jelenállás szerint lehet fogyni 2 hónap 30 kilót, de hogyan és vajon megéri? Először is tudni kell egy tényt. Minél nagyobb a súlyfeleslegünk annál könnyebb fogyni, illetve, annál több kilót tudunk leadni az első hónapban.

Majd fogyni FB2

www.000webhost.com