Gyümölcs diéta receptek

Diétás recept gyűjtemény cukorbeteg és fogyni kívánóknak. A legjobb cukorbeteg receptek mindenkinek.

A diéta alatt havonta egyszer víznapot kell tartani, amely gyümölcsnap után következik, utána pedig fehérjenap jön. Cukormentes kávé és tea korlátlan mennyiségben fogyasztható. A reggeli minden nap ugyanaz: gyümölcs, esetleg 100 %-os, cukor hozzáadása nélkül készített gyümölcslé.

lehetséges az, hogy lefogy a furosimida

A legjobb alternatívák ha nem bírod gyümölcs nélkül. A legalacsonyabb, 5 és 8% közötti szénhidráttartalmú gyümölcsökről a fogyókúra ideje alatt sem kell lemondanod. Ilyen az eper, a málna, a szeder, az egres és a grépfrút. Napi fél kiló fogyasztható belőlük maximum. A görögdinnye, dinnye szénhidráttartalma alacsony, 7%, de mivel gyorsan felszívódik, nem ajánlott a mértéktelen fogyasztása.

Gránátalma nem tiltott gyümölcs – a Reg-Enor kúra alatt is fogyasztható! Szerencsére van egy-két kivétel a gyümölcsök között, aminek fogyasztása engedélyezett a Reg-Enor kúra alatt. Ilyen a gránátalma is. Igaz csak néha kerülhet az asztalunkra, ha diétázunk, mégis érdemes beiktatni egy-egy étkezésbe, mert számtalan értékes hatóanyaggal.

A kereskedelemben kapható erdei gyümölcs mix egy mélyhűtött áru, melyben erdei gyümölcsök vannak. Szárított formában is kapható, úgy állateledelként használható. A lefagyasztottból gyümölcslevest, turmixot, gyümölcstortát, parfét készíthetünk. A mix tartalmazhat feketeszedert, feketeribizlit, pirosribizlit, málnát, áfonyát és szamócát.

Hogyan lehet fogyni a android somatipe

1.A mediterrán diéta alapja a sok zöldség és gyümölcs. Elsősorban a szezonális zöldségeket, gyümölcsöket fogyasszuk, mivel ezek tápanyagtartalma magasabb, és még spórolhatunk is, mivel minden zöldség és gyümölcs kevesebbe kerül, amikor a szezonja.

www.000webhost.com