Második hal diéta

2. nap: Már a diéta második napján érezheted, hogy mennyivel fittebb vagy! Ezt a rengeteg energiát a sok-sok fehérjének köszönheted. Ezt a rengeteg energiát a sok-sok fehérjének köszönheted.

hogyan kell fogyni egy hét, észrevételek

A második héten az étrend ugyanaz. A megadott étrendtől eltérni nem javasolt! A megadott étrendtől eltérni nem javasolt! ATojás-diéta alatt minimum két liter ásványvíz vagy gyógytea elfogyasztása ajánlott.

A diéta alatt az ételeket csak sóval, borssal és őrölt chilipaprikával készítjük, a fogyasztható zöldfűszerekkel kiegészítve. Tiltott termékek listája: tejtermékek (szója, mandula, kókusz, rizstej és egyéb tejhelyettesítő.

fogyni, ha csak herkulesi kása

A második héten az étrend ugyanaz. A megadott étrendtől eltérni nem javasolt! A megadott étrendtől eltérni nem javasolt! A Tojás-diéta alatt minimum két liter ásványvíz vagy gyógytea elfogyasztása ajánlott.

Két hét alatt mínusz 5 – 7 kiló! Nicole Kidman például a Cold Mountain (Hideghegy) forgatása alatt csak főtt tojást evett. Egyszerűen egy tojás volt a reggelije és a két tojást a vacsorája.

Váltott kefir-diéta Még egy viszonylag könnyen elviselhető diétaváltozat: az egyik napon tetszés szerinti mennyiségű kefirt fogyasztasz, míg a második napon egészséges ételekből, de korlátozás nélkül összeállított étrendet tartasz, és ezeket a napokat váltogatod kétszer-háromszor.

www.000webhost.com